OCLC Connect voor openbare bibliotheken

Meld u vandaag nog aan

OCLC is een internationale organisatie met uiteenlopende content, waaronder onze unieke research-rapporten en andere stukken. Stel hier uw e-mailvoorkeuren in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij gebruiken uw gegevens om u relevante berichten over de producten, services en evenementen van OCLC te sturen.


Onderwerpen van onze berichten

Wilt u dat de berichten die u van ons ontvangt, zo goed mogelijk aansluiten op uw interesses? Gebruik dan onderstaande opties om ons te laten weten welke onderwerpen u het meest interesseren.

 


Door mijn gegevens in te vullen, ga ik ermee akkoord dat OCLC deze toevoegt aan de OCLC-marketingdatabase in overeenstemming met het Privacybeleid en Cookiebeleid van OCLC.

Uw voorkeuren zijn opgeslagen.

Na het invullen van dit formulier ontvangt u een e-mailbericht van OCLC ter bevestiging van uw aanmelding. Dit kan in uitzonderlijke gevallen enkele dagen duren. Klik op de link in dat bericht om uw aanmelding te bevestigen.

Heeft u na 3 dagen nog steeds geen bericht ontvangen? Controleer dan uw Spamfolder of neemt u contact op met oclcconnect@oclc.org voor assistentie.

Andere informatie nodig?

U kunt via meerdere kanalen informatie van OCLC ontvangen. Mogelijk heeft u zich in het verleden tevens aangemeld voor OCLC Connect voor wetenschappelijke bibliotheken, het Global OCLC preference center, het servicegedeelte van Wise in Nederland, OCLC listservs, het OCLC System Status Dashboard of het OCLC Community Center.

Wilt u zich afmelden voor alle OCLC marketingberichten wereldwijd, inclusief alle uitnodigingen voor OCLC-evenementen, updates over producten/services/het samenwerkingsverband en nieuwsbrieven? Stuur dan een e-mail aan unsubscribe@oclc.org.