OCLC

Bibliotheken worden vandaag de dag geconfronteerd met een snel veranderende omgeving, groeiende verwachtingen van gebruikers en steeds meer druk om de impact van hun werk te meten en daarover te rapporteren. De producten van OCLC helpen bibliotheken om deze uitdagingen aan te pakken door gezamenlijk gedeelde data, gestroomlijnde werkprocessen en door mensen door te leiden naar de informatie die zich bevindt in bibliotheekcollecties wereldwijd.

OCLC WorldCat logo

WorldCat is 's werelds meest omvangrijke database met informatie over bibliotheekcollecties. Bibliotheken dragen gezamenlijk bibliografische data bij, verbeteren en delen ze via WorldCat, waardoor mensen uit alle hoeken van de wereld de culturele en onderzoeksbronnen kunnen vinden in bibliotheken wereldwijd.

Meer informatie over WorldCat »

OCLC WorldShare logo

WorldShare biedt een compleet pakket applicaties voor bibliotheekbeheer en platformservices die zijn gebouwd op een open platform in de cloud. Met WorldShare zijn al uw bibliotheekbeheertaken geïntegreerd en op elkaar aangesloten. Zo ontstaan er nieuwe besparingen als bibliotheken hun werkzaamheden, data en bronnenmateriaal gezamenlijk gebruiken, waardoor ze tijd besparen en hun eindgebruikers beter van dienst kunnen zijn.

Meer informatie over WorldShare »

OCLC WorldShare logo

Ontdek hoe bibliotheeksysteem Wise openbare bibliotheken ondersteunt in hun verandering naar een toekomstbestendige en actieve bibliotheek midden in de samenleving.

Meer informatie over Wise »

Interesse in OCLC's diensten voor uw bibliotheek?

Kom in contact met onze specialisten en ontdek wat OCLC kan betekenen voor uw bibliotheek.

Op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen bij OCLC?
Meld u dan hier aan voor e-mails van OCLC.