Wise ondersteunt openbare bibliotheken in hun verandering naar een toekomstbestendige en actieve bibliotheek midden in de samenleving.

 
 
 

Onze roadmap

Wise is voortdurend in ontwikkeling. Onze roadmap bevat alles wat we onderzoeken en waar we aan werken. We staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Bekijk de volledige roadmap

Login vereist

 
 

Onze werkwijze

Een professioneel, internationaal team van ontwikkelaars werkt dagelijks aan verbeteringen die uw werk makkelijker maken.

 
Roadmap
 

Naast merkbare verbeteringen, gaat er ook ontwikkelcapaciteit naar technisch onderhoud 'onder de motorkap'. Denk hierbij aan het vergroten van schaalbaarheid, het updaten van drivers of andere aanpassingen die de performance van Wise vergroten.

 
 

Toegewijde ondersteuning

Als je hulp nodig hebt, dan kunnen de juiste mensen een wereld van verschil maken. Als Wise-gebruiker kun je rekenen op snelle toegang tot toegewijde en vriendelijke teamleden die zich inzetten voor het welslagen van je bibliotheek.

 

Neem je Wise af bij OCLC?

Als je hulp nodig hebt bij OCLC Wise, dan kun je altijd bellen of e-mailen met onze servicemedewerkers. Ons team bestaat uit een mix van technologiespecialisten en professionele bibliothecarissen en biedt uitgebreide ondersteuning. Zo doen wij alles om je zo snel mogelijk te ontzorgen.

Onze medewerkers staan op werkdagen voor je klaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

T: +31 (0) 50 80 80 500
E: wise-nl@oclc.org

Support-pagina

Login vereist.

Neem je Wise af via een POI (NL) of Cultuurconnect (BE)?

Neem je Wise af via een provinciale ondersteuningsinstelling (POI) of Cultuurconnect en heb je een vraag over het systeem? Dan kun je het beste contact opnemen met de helpdesk van de organisatie waarbij je Wise afneemt. Kijk op de website van deze organisatie voor meer informatie over support bij Wise.

Links naar websites van deze organisaties:

Werkgroepen, het Wise Gebruikersoverleg en het Wise Directeurenoverleg bepalen samen met OCLC de ontwikkelrichting van Wise. Meer weten?

Stuur ons een berichtje