Zoeken
Vinden
Weten

Een kindvriendelijke bibliotheek

Vinden kinderen en jongeren in de bibliotheek wat zij zoeken? Is je bibliotheekcatalogus voldoende afgestemd op hun leeftijd of heb je het idee dat het mogelijk beter kan? Wise biedt verschillende producten ter ondersteuning van je dienstverlening aan deze doelgroepen.

Jeugdbieb

Het vinden van goede en betrouwbare informatie is best lastig, zeker voor kinderen. De website Jeugdbieb.nl helpt hierbij. Jeugdbieb wil kinderen op verantwoorde wijze toegang geven tot nieuws en actualiteiten, informatieve websites, filmpjes en apps. De zoekresultaten van Jeugdbieb worden ook integraal getoond in schoolWise.

Promoot Jeugdbieb in jouw bibliotheek

Geef kinderen en jongeren toegang tot nuttige en betrouwbare informatie

juniorWise

juniorWise

Een speciale jeugdcatalogus waar kinderen (boek)titels en interessante digitale bronnen kunnen zoeken… en vinden! Speciaal voor nieuwsgierige en leesgrage kinderen van 8 tot 12 jaar.

Zelf uitproberen »

Inlog
Gebruikersnaam: ronja1234
Wachtwoord: ronja1234

schoolWise

schoolWise

Een compleet systeem voor het beheren en zichtbaar maken van de eigen schoolbibliotheek. Zowel inhoudelijk als technisch sluit schoolWise helemaal aan bij de Bibliotheek op school.

Zelf uitproberen »

Inlog voor leerling
Gebruikersnaam: cora789
Wachtwoord: cora789

Inlog voor docent
Gebruikersnaam: juffie03
Wachtwoord: juffie03

mediatheekWise

mediatheekWise

Een geavanceerde webcatalogus en een robuust uitleen- en mediabeheersysteem. Sluit aan bij de Bibliotheek op school – voortgezet onderwijs.

Zelf uitproberen »

Inlog voor leerling (1)
Gebruikersnaam: bart0111
Wachtwoord: bart0111

Inlog voor leerling (2)
Gebruikersnaam: demi0211
Wachtwoord: demi0211

Meer weten over Wise voor jeugd en onderwijs?

Vraag hier meer informatie aan of neem contact op met provinciale ondersteuningsinstelling waar jouw bibliotheek bij hoort.

Door mijn gegevens in te vullen, bevestig ik dat ik het Privacybeleid en Cookiebeleid van OCLC heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat het gebruik van mijn persoonlijke gegevens plaatsvindt in overeenstemming met relevante en toepasselijke wetten voor gegevensbescherming.

Ontdek hoe bibliotheeksysteem Wise openbare bibliotheken ondersteunt in hun verandering naar een toekomstbestendige en actieve bibliotheek midden in de samenleving.

Wise voor openbare bibliotheken